Jāņogu džems

300 g
Gatavots no 50 g uz 100 g produkta. Kopējais cukura saturs 51,8 g uz 100 g produkta.
Sastāvs: 
jāņogas 50%,
cukurs 50%.
100 g produkti satur:
enerģētiskā vērtība: 916kJ/ 218kcal, tauki 0,1 g, tostarp piesātinātās taukskābes 0 g, ogļhidrāti 52,4 g, tostarp cukuri 51,8 g, olbaltumvielas 0,6 g, sāls 0 g.
Uzglabāšana:
temperatūrā +20C līdz +250C, pēc atvēršanas uzglabāt temperatūrā +20C līdz +60C un izlietot 7 dienu laikā.


Gatavots no Latvijā augušām ogām pēc tradicionālās mājas receptes.
3.00
3.60
Daudzums:
Ielikt grozā
atpakaļ